Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Betegségekről érthetően  >  jelenlegi cikk

Már nem kell takargatnom!

írta   /   2012-10-11  /   nincs hozzászólás

“Üzletkötőként az egész életem változott meg azáltal, hogy szégyenkezés nélkül foghatok kezet, és a másik szemében sem látom az ijedséget a furcsa foltok láttán.”

 

 

Saját bőrét vitte vásárra

Vilmos beleesett abba a hibába, hogy amikor állapota nem romlott tovább, abbahagyta a napi kenegetést,mert nem tudta, hogy a rendszeres, célzott ápolás a kulcs a bőr egészségének a megőrzéséhez.

„Saját bőrömön tanultam meg a leckét’ – meséli nagyon találó kifejezéssel -, mert hamarosan kezdhettem az egészet elölről. Ráadásul az elhanyagolt bőr újra berepedezett, fájt is, ami miatt a krém az elején enyhén csípett is. Azóta nincs olyan nap, hogy ne vigyem magammal legalább a krémet, és napjában többször is bekenjem a foltokat, még ha azok alig látszanak is!”

Most már nem csak a foltokat ápolja

Vilmos azt is megtanulta, hogy bár a foltok csak a bőr egyes részein jelentkeznek, az egész bőrfelületét célzott, tápláló hatóanyagokkal kell ápolnia naponta, hogy a többi részen is megőrizze a bőre egészségét. Így azóta mosakodáshoz, testápoláshoz is a Psorioderm®-et használja.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Már nem kell takargatnom! QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

tojas

Amit eddig nem tudtál a tojásallergiáról!

bővebben →