Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

World Walking Day itthon is – október 12. – október 13.

írta   /   2013-10-08  /   nincs hozzászólás

Túrákkal, egészséges életmódot népszerűsítő programokkal, sportversenyekkel és számos más rendezvénnyel várják az érdeklődőket a World Walking Day elnevezésű nemzetközi programsorozaton, amelyhez Magyarország október 12-én és 13-án csatlakozik.

  wordwalk  Budapesten a Normafánál, Szombathelyen a Parkerdőben lehet majd túrázni, a Somogy megyeiek a Deseda tó körül, valamint a Zaranyi erdőben sétálhatnak, Székesfehérváron pedig a Sóstói tanösvényre várják egyebek mellett a mozogni vágyókat – közölte az eseményt Magyarországon koordináló Magyar Szabadidősport Szövetség.
Az International Sport and Culture Association (ISCA) október 7. és 13. között rendezi meg Európa-szerte több országban a Move Week-et, amelyhez Magyarország idén is csatlakozik. A kampány célja, hogy 2020-ig 100 millió fővel növekedjen a sportoló és testmozgást végző európaiak száma.
Már a tavalyi első rendezvényhez 23 ország csatlakozott és a több mint 100 esemény csaknem 140 ezer főt mozgatott meg.
A magyarországi programokat ebben az évben a Magyar Szabadidősport Szövetség a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karával közösen szervezi.
Részletes programok a nowwemove.com/tag/country/hungary/ és a http://www.facebook.com/nowwemove oldalon olvashatók.

hirdetés

az oldal QR-kódja

World Walking Day itthon is – október 12. – október 13. QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →