Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Betegségekről érthetően  >  jelenlegi cikk

Véradó vagyok – SMS értesítő szolgáltatásról

írta   /   2014-01-17  /   nincs hozzászólás

A VéradóVagyok.hu., az SMS Értesítő szolgáltatása díjmentes! Mire jó? Azoknak nyújt segítséget, akik hajlamosak megfeledkezni a véradásról. Mi emlékeztetjük a feledékeny véradókat, ha a közelükben véradás lesz.

smsértesítőA regisztráció néhány egyszerű lépésből áll. Töltsd ki értelemszerűen az alábbi adatlapot. Kizárólag magánszemélyek iratkozhatnak fel! Maximum 9 településnevet választhatsz ki.
Különösen figyelmesen járj el, amikor az e-mail címedet és a telefonszámodat adod meg, ugyanis e-mail-ben küldi el a rendszer a feliratkozást követően a visszaigazolást. Ez az e-mail tartalmazza a telefonszám hitelesítéséhez szükséges elengedhetetlen információkat is.
A megadott telefonszámot hitelesíteni kell! A megadott telefonszámra kapni fogsz egy SMS-t, amelyben találsz majd egy egyszer használatos hitelesítő kódot. Ezt a kódot kell begépelni az e-mailben megadott címen. A telefonszám hitelesítés is díjmentes!
A feliratkozás után a visszaigazoló e-mailt néhány percen belül megkapod. (Mindig ellenőrizd a “levélszemét”, “SPAM” mappákat is a postafiókodban.)
Az e-mail után fogod megkapni az SMS-t, a hitelesítő kóddal. Ennek átfutási ideje akár 72 órát is igénybe vehet. Kérjük türelmedet!
Az adataid megadásával hozzájárulsz, hogy a VéradóVagyok.hu oldal azokat kezelje. Az adataidat harmadik félnek nem továbbítjuk. Kéretlen leveleket nem küldünk.
A feliratkozás és a hitelesítés után minden esetben a feliratkozást követő naptári hét első napjátótól válik aktívvá a szolgáltatás. A feliratkozási felület itt érhető el.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Véradó vagyok – SMS értesítő szolgáltatásról QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

tojas

Amit eddig nem tudtál a tojásallergiáról!

bővebben →