Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Véradás a Katona József Színházban – október 13.

írta   /   2013-10-05  /   nincs hozzászólás

 Véradásra várja nézőit október 13-án vasárnap délután az Anamnesis című előadása előtt a budapesti Katona József Színház. A vérellátás közvetlen támogatásán túl az akcióval az a céljuk, hogy a hazai egészségügy problémáira ilyen módon is felhívják a figyelmet – olvasható a színház. veradas_anamnezis

 

A Magyar Vöröskereszttel együttműködve, október második vasárnapján 14 és 18 óra között várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni az egészségügy egyik állandó problémájának – jelen esetben a vérhiánynak – a mérsékléséhez. A kezdeményezéshez a Katona József Színház társulatának több tagja is csatlakozik.
“Bodó Viktor rendezésével, az Anamnesisszel az egészségügy kétségbeejtő, ugyanakkor lassan már megszokott helyzetére próbálnak rámutatni, abban a hitben, hogy nem kell ennek mindig így lennie” – szerepel a kommünikében. A véradást figyelemfelkeltő céllal rendezik, és remélik, hogy minél többen elmennek segíteni. Felhívják a figyelmet arra, hogy a véradáshoz nélkülözhetetlen a személyi igazolvány, a taj- és a lakcímkártya.
A szervezők minden résztvevőnek 33 százalékos, az Anamnesis című előadásra szóló kedvezménykupont adnak ajándékba, a színház könyvesboltja, a K:önyv és Bolt jóvoltából pedig az első 20 véradó egyedi kulcstartót kap. A véradás helyszíne a Sufni és az alagsori ruhatár.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Véradás a Katona József Színházban – október 13. QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →