Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Elhízás, diéta, táplálkozás  >  jelenlegi cikk

Válts egészségre!

írta   /   2013-02-06  /   nincs hozzászólás

Az egészségmegőrzés területén is rengeteget fejlődött a világ, csakhogy hajlamosak vagyunk elveszni az információk sokaságában. Kiváltképp akkor, amikor meg kellene tudnunk valamit, mivel éppen megbetegedtünk, esetleg érdekelne egy-egy módszer, de annyi mindent írnak róla, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik bennük. Pedig olyan jó lenne egyszerűen és gyorsan megoldást találni, hogy már csak a lényeggel, a gyógyulással foglalkozhassunk. Ilyesmi megfontolásból indult az ötlet: kellene egy hely, ahol nem csak minden együtt van, de még szakemberek is állnak mögötte, akik segítenek tájékozódni, sőt, arra is figyelnek, hogy felkínált lehetőségek valóban hatásosa, ellenőrzöttek és az egészségünk szempontjából hasznosak legyenek.

A Válts egészségre! központban számos szolgáltatással, egészségmegőrző termékkel és szakmai segítséggel találkozhatunk. Kezdeményezésünk mögé örömmel állt a Budafok-Tétény Önkormányzata és a Campona Bevásárlóközpont vezetősége, így valósulhatott meg a célunk, hogy közelebb hozhassuk egymáshoz az érdeklődő közönséget, a szakembereket és a szolgáltatókat.

A központ legfőbb célkitűzése, hogy könnyen, egyszerűen tudjanak informálódni és támogatást kapni. A Válts egészségre! központba belépve a szakszerű ellátástól a szakmai tanácsadásig, a helyben megvásárolható egészségmegőrző termékekig sok-sok szolgáltatással találkozhatunk. Minden érdeklődő számára nyitottak, ám a XXII. kerületben élők számára magas kedvezményeket, ingyenes szűréseket is biztosítanak.

Így jött létre a Budafok-Tétény Önkormányzata vezetőségével összefogva a Válts egészségre! egészségügyi program, mely a XXII. kerületben élők egészségtudatosságának építését, a lakosság és a szolgáltatók közötti infrastruktúra fejlesztését, elérhetővé tételét, a tájékoztatás széles körű lehetőségét hivatott elősegíteni.

Februári programok:

Február 11. Budafoki életmódklub

Tudja, hány éves valójában? Szeretné megismerni saját testét? Önt is várja a Budafoki életmódklub február 11-én, hétfőn 12 és 15 óra között, a Campona Egészségközpontban.

Február 12. Budafoki életmódklub

Tudja, hány éves valójában? Szeretné megismerni saját testét? Önt is várja a Budafoki életmódklub február 12-én, kedden 11 és 15 óra között, a Campona Egészségközpontban.

Február 14. Ingyenes látásvizsgálat

A Vizus Magyarország Kft. szakemberei ingyenes látásvizsgálatot tartanak február 14-én, csütörtökön 10-től 18 óráig, a Campona Egészségközpontban.

Február 16. Ásványvízkóstoló

Február 16-án, szombaton 10-től 18 óráig a Peridot természetes lúgos ásványvizet kóstolhatják ingyenesen az érdeklődők a Campona Egészségközpontban.

Február 16. Nevelési tanácsadás

Tanulási és viselkedési problémák szűrése, segítség a különböző életkorokban felmerülő problémákban, február 16-án, szombaton 11-től 18 óráig a Campona Egészségközpontban.

Február 28. Ingyenes látásvizsgálat

A Vizus Magyarország Kft. szakemberei ingyenes látásvizsgálatot tartanak február 28-án, csütörtökön 10-től 18 óráig, a Campona Egészségközpontban.

Helyszín: Válts egészségre! – Campona Egészségközpont – 1222 Budapest, Nagytétényi út 37–43.

Forrás: valtsegeszsegre.hu

hirdetés

az oldal QR-kódja

Válts egészségre! QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

tojas

Amit eddig nem tudtál a tojásallergiáról!

bővebben →