Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Diabetológia  >  jelenlegi cikk

Újra elindult az Egyszer Élünk Körút! – Ismét lesz vércukor mérés a fesztiválokon

írta   /   2013-05-22  /   nincs hozzászólás

harcsa_veronikaEbben az évben is végiglátogatunk egy sor gasztro- és zenei fesztivált, ezenkívül pedig ott leszünk ingyenes egészségügyi mérésekkel különféle családi napokon is. A körúton lehetőséget adunk az egészségi állapot ellenőrzésére, a különböző betegségek esélyének, illetve az azokkal járó kockázatoknak a felmérésére, és akinek szüksége van rá, azt arra biztatjuk, hogy még idejében változtasson az életmódján.

A célunk, hogy a fiatal, gyerekes családokat és a fesztiválok közönségét szólítsuk meg, és akkor kínáljunk lehetőséget a szűrésre, amikor minden az élet élvezetéről, a nyárról és a jókedvről szól.  

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány először tavaly látogatta végig az ország legnagyobb fesztiváljait, hogy több ezer ember vércukorszintjét, vérnyomását és koleszterinszintjét mérje meg. Az „egycseppes” sátrakkal útba ejtettük az ország számos fesztiválját a Szigettől a Víz, Zene, Virág Fesztiválon át a VOLT-ig, és ingyenes egészségügyi szűrést, valamint szakmai tanácsadást kínáltunk.  

A szűrési eredmény nem diagnózis, de akinek eltérnek az értékei a kívánatostól, azt orvoshoz itányítják az alapítvány szakemberei. Keressen minket Ön is a sárga-magenta sátrak alatt!

Legközelebbi időpontok:

  • 2013. május 24-én Egészségnap, Park Center Patika előtti parkoló. Budakeszi, Bianka utca 1. (10:30-tól 16:30)
  • 2013. június 2-án Diabétesz Kontroll Program Egészség- és Sportnap. Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum (10-17 óra)

 

NÉZZE MEG ITT, HOL MÉRÜNK LEGKÖZELEBB!

hirdetés

az oldal QR-kódja

Újra elindult az Egyszer Élünk Körút! – Ismét lesz vércukor mérés a fesztiválokon QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →