Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Hírek  >  jelenlegi cikk

Több mint 6,5 millió gyűlt össze a Gyermekmentő Szolgálat támogatására

írta   /   2013-12-15  /   nincs hozzászólás

 Több mint 6,5 millió forint gyűlt össze a Segíts egy mosollyal című jótékonysági akcióban a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) javára.

Ahogy a Kérdezze! Magazin is megírta, a Mercedes-Benz Hungária Kft. idén áprilisban indította el a Segíts egy mosollyal című jótékonysági akciót a gyermekmentő szolgálat támogatására. segitsmosollyalAz első, kizárólag Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz CLA felületének részleteit magánszemélyek és vállalatok egyaránt megvásárolhatták, a beérkező összeget pedig a szolgálatnak ajánlották fel.
A kampányban gyűjtött több mint 6,5 millió forintos támogatást Edvi Péter, az NGYSZ elnöke Ingo Fröhlichtől, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatójától vehette át jelképesen a szervezet jótékonysági estjén, csütörtök este a Vígszínházban.
A jótékonysági előadás nézői a 25 ezer forintos jegyek megvásárlásával az NGYSZ egészségügyi programját támogatják. Ezt egészíti ki a Mercedes-Benz kampányából befolyt több mint 6,5 millió forintos támogatás, amelyet rászoruló gyerekek vizsgálatára, kezelésére és fejlesztésére fordítanak, elsősorban a szolgálat saját gyermek szakorvosi rendelőjében, valamint a fóti Lovasterápiás és Oktató Központban.
A támogatók fotóival és vállalati logóival díszített Mercedes CLA-t 2014-től a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban állítják ki, ahol a nyilvános gyárlátogatás résztvevői is megtekinthetik majd.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Több mint 6,5 millió gyűlt össze a Gyermekmentő Szolgálat támogatására QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →