Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

The Color Run 2013 – Idén a Pető Intézetet támogatják a futók

írta   /   2013-09-23  /   nincs hozzászólás

 

The Color Run Magyarország 2013.09.29

Légy részese a “Bolygó legvidámabb 5km-es futásának”!

Időpont: 2013.09.29 Budapest, Puskás Ferenc Stadion területe

Rajt/Cél: Szoborpark 10:00 órától megkezdődik a regisztráció, mialatt sport és zenei programokkal hangolunk rá Benneteket a futásra.

13:30kor az első futók elhagyják a rajtvonalat.

15:30 magasságában várhatóan megérkezik az utolsó futó, majd ezt követően nyereményjátékokkal, sztárvendégekkel, és még nagyobb színfelhővel, Color Partyval ünnepeljük a táv megtételét.

16:30 órától a színpadon koncertek kezdődnek. Ha még ezután is maradt energiátok egy kis táncra, DJ-ink szórakoztatnak Benneteket.

Mit viseljetek? A regisztrációval egy The Color Runner pólót, fejpántot, és egy adag színes port biztosítunk Nektek, a helyszínen pedig The Color Run feliratot fújunk fel Nektek airbrush technológiával. A színes por, mosással könnyen kijön a ruhákból, de hogyha szeretnétek megőrizni a színeket, nincs más dolgotok, mint befújni ecettel, majd rávasalni, és ezzel egy egyedi futó szett tulajdonosai lehettek.

Color Zónák : Minden egyes kilométernél más és más színnel lesztek gazdagabbak, ahogy áthaladtok a Color Zónákon.

A színezést saját csapatunk végzi, így garantáltan senki sem marad ki a szórásból. :)

Színes poraink 100% természetes alapanyagból készülnek, teljesen biztonságosak (gluténmentes, antiallergén). Bőrről, ruháról, és egyéb felületről, vízzel könnyen eltávolítható.

Finish Fesztivál: A még nagyobb móka kezdődik a célba érés után!

A táv megtétele után egyből a Fesztivál területre érkeztek, ahol műsorvezetőnk és sztárvendégeink mellett, Color Party veszi kezdetét. Fellépők, koncert, DJ. Azért, hogy igazán látványos legyen, megadott jelre, szín csomagokat engedtek majd az útjukrai, így mindenki egy hatalmas színfelhőben egyesül.

A 3. Color zóna elhagyása után frissítő állomást találtok majd, ahol ásványvízzel kedveskedünk Nektek. Természetesen ezt ingyen biztosítjuk számotokra.

Szabályok (nem a teljes részvételi szabályzat) és biztonság:

1, Kérjük, tartsátok magatokat a kijelölt útvonalhoz! Ne rongáljatok meg semmit. 2, Ha kisgyermekkel érkeztek, ne veszítsétek őket szem elől. A biztonság kedvéért, a rajtszámra írjátok rá a telefonszámotok, hogy bármikor segíteni tudjanak ezzel is az esetleges keresésben. 3, Minden esetben legyetek udvariasak, tiszteljétek futótársaitok, a rendezvényen dolgozókat és az összes jelenlevőt! 4, Vigyázzatok egymás testi épségére. Ha bármi problémát észleltek, kérjük jelezzétek a helyszínen tartózkodó, valamelyik hivatalos kollégánknak.

Nevezés: 6 éves kor alatt ingyenes (ebben az esetben nem tudunk rajtcsomagot biztosítani) 6-14 éves kor között 2700Ft Diák: 4500Ft (érvényes diákigazolvánnyal 14-24 éves kor között. Hozzátok magatokkal, hogy a helyszínen ellenőrizni tudjuk) Felnőtt: 6000Ft Csapatok: 5 főtől 5% kedvezmény 10 főtől 10% kedvezmény

Itt találjátok a linket a regisztrációhoz:

http://www.thecolorrun.hu/

Regisztrálni 2013.09.27-ig lesz lehetőségetek a weboldalon. Készpénzes fizetés 2013.09.28-ig a megjelölt időpontokban vehető igénybe, az Electro Store Izabella utcai üzletében, pontos cím, útvonal itt:

http://www.electrostore.hu/static-contact.htm

Banki átutalásnál a regisztrációt követően legkésőbb 3 munkanapon belül utaljátok el a nevezés összegét, mert csak így tudjuk garantálni a regisztrációt.

Amennyiben 26-27-én utaltátok át a nevezési díjat, abban az esetben biztosítékként hozzátok magatokkal a befizetési nyomtatvány, bizonylatot, banki igazolást, hogy a helyszínen ezt ellenőrizni tudjuk, mert megeshet, nem került még a számlánkon elkönyvelésre a saját pénzintézetünknél és így nem válna hivatalossá a nevezésetek. Ezt az esetleges félreértést szeretnénk kikerülni ezzel az eljárással.

Ha bármi kérdésetek van a The Color Run Magyarországgal kapcsolatban, az alábbi email címre várjuk: info@dreamwalkers.hu

Köszönjük a jelentkezéseteket, és kövessétek a naponta friss információkkal bővülő Facebook oldalunkat:

http://www.facebook.com/thecolorrunmagyarorszag

A The Color Run Magyarország Csapata http://www.dreamwalkers.hu

5 boldog kilométerrel a Pető Intézetért
A The Color Run nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, így mindamellett, hogy megszínesítik a rendezvénnyel szoros kapcsolatba kerülők mindennapjait, úgy a más életkörülmények között élő társaikat is segítik azzal, hogy anyagi támogatást nyújtanak számukra egy alapítványon keresztül. A The Color Run Hungary úgy döntött, hogy a magyarországi nevezési díjakból 10%-ot a Pető Intézetnek adományoz.

- A The Color Run-nak minden országban része a jótékonykodás, azonban a helyi szervezőkre van bízva, hogy kit segítenek a nevezési díjakból. Ezért minden egyes nevezésből 10%-ot adunk át a Pető Intézetnek. Bízunk abban, hogy a „sok kicsi sokra megy” elv alapján ezzel mi is hozzájárulhatunk a nemzetközi hírű intézet további működéséhez. Arról nem is beszélve, hogy így a The Color Run események közül is kiemelkedik majd a budapesti, hiszen a legtöbb helyen nem egy olyan alapítványt, intézményt támogat a futás, ami sok más országban is ismert – meséli Nagy Anett, a The Dreamwalkers Kft ügyvezetője, azaz a The Color Run itthoni szervezője.

hirdetés

Pages: 1 2

az oldal QR-kódja

The Color Run 2013 – Idén a Pető Intézetet támogatják a futók QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →