Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Betegségekről érthetően  >  jelenlegi cikk

Természetes Tumorellenes Védelemről és az Aktív Ráksejtpusztító Keverékről

írta   /   2013-03-21  /   nincs hozzászólás

A magyar rákkutatás eredményeinek nemzetközi szintű szakmai elismeréseként az International Journal of Cancer folyóirat 2013. márciusi számában megjelentette a Dr. Kulcsár Gyula és munkatársai által elért legújabb kutatási eredmények összefoglalóját a Culevit alapját képző Természetes Tumorellenes Védelemről és az Aktív Ráksejtpusztító Keverékről.

A kiindulási pont az volt, hogy a rákos sejtek minden egészséges szervezetben megtalálhatóak, mégsem válik mindenki daganatos beteggé, így működnie kell egyfajta védelmi mechanizmusnak, mely meggátolja a tumorsejtek elszaporodását.

 A kutatás további fázisaiban megállapította, hogy a vérkeringésben lévő aktív ráksejtpusztító molekulák(aminosavak, egyes vitaminok és egyéb aktív anyagok) alkotják ezt a védelmet, vagyis az Aktív Ráksejtpusztító Keveréket. Mivel a rákos sejtek a normál sejtekhez képest sokszoros táplálékot vesznek fel, így a szervezetben lévő ráksejtpusztító molekulák is nagy mennyiségben jutnak a daganatos sejtekbe, ezzel azok programozott halálát, apoptózisát okozva.

Mindemellett bizonyításra került az is, hogy az Aktív Ráksejtpusztító Keverék a citosztatikumok (kemoterápiás kezelések) hatását is fokozza.

A szabadalom Magyarországon kívül még 16 országban került bejegyzésre. A kutatás gyakorlati jelentősége, hogy eredményeire termékfejlesztés is épült, melynek eredménye 16 éve a hazai piacon megtalálható Culevit tápszer tabletta formában, és 2012 ősze óta már nagydózisú italpor formájában is elérhető.

A termékekkel 2012-ben életminőségi, klinikai vizsgálatokat folytattak, melyek meggyőző eredményei azt mutatják, hogy a betegek fizikai, értelmi, érzelmi és szociális funkciói javultak, fáradtságérzetük, fájdalmuk, nehézlégzésük csökkent. A kemoterápia, valamint a sugárkezelés egyes kellemetlen mellékhatásai (pl. hányás, hányinger, rossz közérzet) mérséklődtek. A Culevit biztonságosnak és jól tolerálhatónak bizonyult a vizsgálatot befejezők esetében.


hirdetés

az oldal QR-kódja

Természetes Tumorellenes Védelemről és az Aktív Ráksejtpusztító Keverékről QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

tojas

Amit eddig nem tudtál a tojásallergiáról!

bővebben →