Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Interjú
friss

Interjú Zsédával

írta   /  2014-01-11  /  Betegségekről érthetően, Diabetológia, Egészségügyi világnapok, Influenza, Interjú, Járványok, fertőző betegségek, Megfázás  /  nincs hozzászólás

zséda2

Zsédenyi Adrienn énekesnő már évek óta állandó fellépője az Egy Csepp Világnap rendezvényének, ahová saját tapasztalata szerint is nemcsak a cukorbetegséggel küzdőknek érdemes ellátogatni, hanem mindenkinek, aki többet szeretne megtudni erről a betegség okozta életformáról. Találkozásunk alkalmával most az egészségről kérdeztük.

bővebben →
friss

Interjú – Orosz Barbarával beszélgettünk

írta   /  2013-10-04  /  Betegségekről érthetően, Interjú, Szerkesztőségi cikk  /  nincs hozzászólás

orosz_barbara

Amikor egy sikeres életmódmagazin műsorvezetőjére gondolunk, biztosra vesszük, hogy az ő életében az egészségtudatosság szakmai kötelesség.

bővebben →
friss

„Több sport = jobb közérzet”

írta   /  2012-09-07  /  Elhízás, diéta, táplálkozás, Interjú, Sport-Életmód  /  nincs hozzászólás

Rudolf Péter

A Színészválogatott oszlopos tagjáról szinte mindenki tudja, mennyire szeret (és tud is) focizni. Azt azonban kevesebben, hogy emellett rendszeresen jár úszni és konditerembe, így Rudolf Péter tapasztalatból is mondja, hogy heti háromszor egy óra sportolás valóban boldogabbá teszi az embert.

bővebben →
friss

Beszélgetés Erős Antóniával az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítójával

írta   /  2012-07-31  /  Diabetológia, Interjú  /  nincs hozzászólás

_T3I3654

Erős Antónia neves közéleti személyiségként karolta fel a cukorbetegekkel való törődést. Maga is gyakorló diabéteszes, így elhivatottsága sem vitatható. Azt hogy szervezni is tud, és ütőképes csapatával jobbnál jobb kezdeményezéseknek és eseményeknek lehetünk részesei, egyenesen szerencse. Tekintsünk végig az alapítás óta eltelt 7 esztendőn, mi minden történt azóta!  

bővebben →
friss

Mitől függ a táppénz mértéke és mikor nem jár?

írta   /  2012-07-15  /  Egészségügy, Interjú, Kérdezzen! válaszolunk, Szerkesztőségi cikk  /  nincs hozzászólás

Health-Care-Dollars1

A táppénz az egészségbiztosítás rendszerében nyújtott pénzbeli ellátások egyike. A keresőképtelenség első 15 napjára betegszabadság jár, táppénzre majd csak ezt követően jogosult a biztosított.

bővebben →
friss

Mit hoz a jövő a telemedicina (távgyógyászat) területén?

írta   /  2012-07-02  /  Interjú, Szerkesztőségi cikk  /  nincs hozzászólás

samu_2

Az infokommunikációs technológia (IKT) alkalmazása, jelentősége az egészségügyi ellátásban Az elmúlt évtizedek során egyre korszerűbb technológiák (internet, mobiltelefon stb.) jelentek meg, és ezeknek köszönhetően a felgyorsult információáramlás jelentős változásokat hozott a mindennapi életben és az egészségügyi ellátás különböző területein.

bővebben →