Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Vese- és húgyuti betegségek  >  Inkontinencia
friss

Több mint 20.000 résztvevő a Cseppnyi önbizalom programban

írta   /  2013-08-26  /  Betegségekről érthetően, Inkontinencia, Vese- és húgyuti betegségek  /  nincs hozzászólás

cseppnyionbizalom

A vizelettartási probléma ma Magyarországon mintegy 500.000 embert érint, akik közül csupán minden ötödik fordul orvoshoz. A nem ellátott inkontinens betegek feltérképezése és tájékoztatása céljából indított Cseppnyi Önbizalom program az idei évben immár 203 háziorvosi praxisban zajlott.

bővebben →
friss

Inkontinencia és terhesség

írta   /  2013-06-26  /  Baba-mama sarok, Betegségekről érthetően, Inkontinencia, Vese- és húgyuti betegségek  /  nincs hozzászólás

terhesno

A terhesség alatt nagyon sok nő tapasztal valamilyen mértékű inkontinenciát, mely nem más, mint a vizelet akaratlan csepegése.

bővebben →
friss

“Beszéljünk az inkontinenciáról!” – KONTINENCIA NEMZETKÖZI HETE

írta   /  2013-06-24  /  Betegségekről érthetően, Egészségügyi világnapok, Inkontinencia, Vese- és húgyuti betegségek  /  nincs hozzászólás

inkonti

A vizelettartási probléma ma Magyarországon körülbelül 500.000 embert érint, azonban közülük csak minden ötödik fordul orvoshoz.

bővebben →
friss

Milyen okai lehetnek a vizelettartási zavaroknak?

írta   /  2013-04-18  /  Betegségekről érthetően, Egyéb, Inkontinencia, Vese- és húgyuti betegségek  /  nincs hozzászólás

kávé2

Átmeneti vizelet inkontinenciát eredményező okok: Táplálkozás. Bizonyos ételek, italok illetve gyógyszerek vizelet inkontinenciához vezethetnek. Az ezekkel kapcsolatos szokások megváltoztatása a tünetek enyhülését eredményezheti.

bővebben →
friss

2013-ban is folytatódik a Cseppnyi Önbizalom Program

írta   /  2013-03-18  /  Inkontinencia, Kalendárium, Vese- és húgyuti betegségek  /  nincs hozzászólás

hrs

Az idén ismét útjára indul a Cseppnyi Önbizalom Kontinencia Betegedukációs Program.  A kezdeményezés célja, hogy felmérje a nem ellátott vizelettartási zavarban szenvedők számát, és tájékoztatást adjon az esetlegesen érintetteknek, hozzátartozóknak, ápolóknak a háziorvosi praxisokon keresztül.

bővebben →