Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Baba-mama sarok  >  jelenlegi cikk

Színházzal a beteg gyermekekért – december 12.

írta   /   2013-11-13  /   nincs hozzászólás

40 éve annak, hogy 1973 márciusában a Vígszínház bemutatta a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadást. A különleges jubileumi esten felcsendülnek majd Presser Gábor és Adamis Anna dalai, és archív felvételekkel idézik fel az egykori legendás előadás hangulatát.

gyermekmentoszinhaz  

A Popfesztivál új feldolgozásában összemosódik múlt és jelen: mai fiatalok szemén keresztül elevenednek meg Déry Tibor írásának fontos jelenetei és szereplői és az 1969-es altamonti fesztivál eseményei. (Forrás: vigszinhaz.hu.)  

 

A szereplők között megtalálható többek között: Almási Éva, Balázsovits Edit, Tahi Tóth László, Telekes Péter, Bata Edit, Mészáros Máté, Péter Kata, Molnár Áron, Lajos András és Józan László.

Már kaphatók a jegyek a Gyermekmentő Szolgálat  

jótékonysági színházi előadására  

 2013. december 12. (csütörtök), 19 óra – Vígszínház

Déry-Presser-Adamis-Pós: Popfesztivál 40

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a hagyományoknak megfelelően idén ismét megtartja jótékonysági estjét a Vígszínházban, ahol Déry-Presser-Adamis-Pós: Popfesztivál 40 című egyfelvonásos zenés darabja kerül bemutatásra.  

Az emelt díjas – 25 000 Ft-os – jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Az előadás után a vendégek részére a Gyermekmentő Szolgálat fogadást ad.

Jegyrendelés:  

Gabos Erika Tel: +36-1-475-7000 vagy 7010 E-mail: gabos@gyermekmento.hu  

 

 

Rendező: Eszenyi Enikő

hirdetés

az oldal QR-kódja

Színházzal a beteg gyermekekért – december 12. QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →