Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Szilveszteri emlékfutással és utcabállal búcsúznak az óévtől Siófokon

írta   /   2013-12-30  /   nincs hozzászólás

Siófok az idén először egész napos programsorozattal: emlékfutással, vásárral és esti utcabállal búcsúztatja az évet – tájékoztatta Kolumbán Tünde, a város sajtóreferense.

szilveszter   Délelőtt fél 10-kor Papp Dániel-emlékfutás indul a gyerekeknek, majd 2014 méteres távon a felnőtteknek a város főteréről, a víztoronytól. Papp Dániel a város közelmúltban elhunyt, ismert közéleti személyisége, sportmecénása és vendéglátósa volt.
A téren egész nap vásárt tartanak, majd este 20 órakor kezdődik az utcabál a régió rádiója, a Part FM szervezésében. Élőzene, kvízjátékok, zenei kívánságműsor és interjúk váltják egymást, majd 23 órakor kezdődik és hajnali 3 óráig tart a Dj Rákász retroparty, amelyet éjfélkor tűzijáték és a polgármester újévi köszöntője szakít csak meg.
Ha kellő érdeklődés mutatkozik, Siófok hagyományt teremt a szabadtéri szilveszterrel, amely nemcsak a környék lakóinak, hanem az ilyenkor többnyire teltházas szállodák vendégeinek is egy új, téli attrakció lesz – mondta a sajtófelelős.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Szilveszteri emlékfutással és utcabállal búcsúznak az óévtől Siófokon QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →