Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Szegedi Ifjúsági Napok Szeged – 2013. augusztus 20. – 2013. augusztus 25.

írta   /   2013-08-20  /   nincs hozzászólás

A Szegedi Ifjúsági Napok Magyarország legrégebbi könnyűzenei fesztiváljaként évről évre egyedi hangulatot teremtve teszi emlékezetessé a nyár végét, mely idén nem csak külső megjelenésében, de programjait tekintve is megújul.

A rendezvény egyedi hangulatát nem csak a kedvező helyszíni adottságok és a zenei programok adják, hanem maguk a látogatók is, akik évről évre azért is jönnek a fesztiválra, hogy a rég nem látott vagy éppen a jól megszokott barátokkal, ismerősökkel együtt töltsenek néhány emlékezetes napot vagy estét.

Több mint 100 hazai zenekar, neves külföldi dj-k, 5 színpad, 7 programhelyszín, zöld programok, színházi előadások, Civil Falu, Extrém Sport Park, Coca-Cola Strandparty és még számos szórakozási lehetőség várja a fesztiválozókat az idei Szegedi Ifjúsági Napokon!

A fellépők között több mint 100 hazai zenekar kap helyet, olyan, a SZIN-en rég nem látott nevekkel, mint Ákos vagy a Tankcsapda és olyan új kedvencekkel, mint a Punnany Massif vagy a Paddy and the Rats. A zenei kínálatban idén több neves külföldi dj nevei is feltűnik, ilyen az augusztus 23-án fellépő legendás brit hip-hop zenekar, a Stereo MCs két tagja, Rob Birch és Nick Hallam, akik Bam-el, az amerikai Jungle Brothers-ből kiegészülve készülnek egy különleges dj szettel, melyben az electro house, a break és a dubstep stílusok is megjelennek. A fesztivál utolsó napján az elsősorban funky, hip-hop és soul stílusokat keverő neves club dj, az ismert brit zenekar, a Portishead egykori tour dj-je, Andy Smith pörgeti majd a lemezeket MC Honey Brown-al összefogva. A SZIN számos zenei műfajt sorakoztat fel idén, melyben a hip-hop, a funky, a rock, a house, az elektronikus zene és a népzene kedvelői is megtalálják a számukra megfelelőt.

Öt színpadon és 7 programhelyszínen zajlik majd a buli a fesztivál ideje alatt, mely változatos kikapcsolódási lehetőséget kínál a látogatóknak. A legbátrabb SZINesek az Extrém Sport Parkban töltődhetnek fel, ahol több különböző sport kipróbálása mellett akrobatikus ugrók és triál kerékpárosok produkciói is megtekinthetők majd. Az aktív kikapcsolódás hívei a Coca-Cola Strandparty helyszínén élvezhetik majd a nyár utolsó napjait, de a SZIN-en kerül megrendezésre a Csajok csatája elnevezésű programsorozat döntője is. A kultúra és a művészetek kedvelői a SZIN Színházban tekinthetik meg a különböző előadásokat – többek között Novecento, NYUGATpontHÚ, Egy lemur vallomásai – a Szegedi Nemzeti Színház művészei és vendégművészek előadásában.szin

A fesztivál, zöld felfogásához híven idén is környezettudatos programokkal várja majd a SZINes közönséget, míg a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezettek a Civil Faluban tájékozódhatnak a különböző képviselt szervezetek munkájáról, melyek idén nagy számban lesznek jelen a rendezvényen. Idén is lesz Rádió88 ReHab kamion, mely a fesztiválozók felfrissüléséről gondoskodik, valamint megtekinthető lesz a Paksi Atomerőmű Tájékoztató Kamionja is, mely betekintést enged az atomerőmű működésébe. Idén sem maradhat el a népszerű Silent Disco, ahol többféle stílusú zene közül választva bulizhat majd a közönség, a nevetésről pedig a Dumaszínház stand-up fellépői, többek között Felméri Péter, Janklovics Péter és Mogács Dániel gondoskodnak majd.

Jegyek: SZIN bérlet – 2013

Elővételben június 1. – augusztus 20.: 13.900 Ft Helyszínen: 15.900 Ft SZTE (június 1.-augusztus 20.): 10.500 Ft Szegedi lakosok (június 1.-augusztus 20.): 12.900 Ft

SZIN napijegy 2013. augusztus 21.: elővételben: 4.000 Ft – helyszínen: 5.000 Ft 2013. augusztus 22.: elővételben: 5.000 Ft – helyszínen: 6.000 Ft 2013. augusztus 23.: elővételben: 4.000 Ft – helyszínen 5.000 Ft 2013. augusztus 24.: elővételben: 4.000 Ft – helyszínen: 5.000 Ft

Forrás: port.hu

hirdetés

az oldal QR-kódja

Szegedi Ifjúsági Napok Szeged – 2013. augusztus 20. – 2013. augusztus 25. QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →