Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Hírek  >  jelenlegi cikk

Süteménylicit indult a totálkárosra tört mentőorvosi autó pótlására

írta   /   2013-04-06  /   nincs hozzászólás

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány totálkárosra összetört mentőorvosi autójának pótlásához vagy átalakításához járulhatnak hozzá egy süteménylicit résztvevői április 5. és 8. között.

    Az érdeklődők 30 gasztroblogger közel harminc különböző édességére licitálhatnak péntektől a segitsuti.hu oldalon. A magánszemélyek 25 különböző édességre, egyebek mellett gyümölcskenyérre, mandulás-mascarponés kávétortára és mákos-narancsos pitetortára tehetnek ajánlatot, egy tepsi édesség kikiáltási ára 1000 forint.
A cégeknek háromféle süteményt  - mangós-málnás sajttortát, rusztikus vargabélestortát és Baileys cupcake-et – kínálnak fel, kikiáltási áruk egységesen 25 ezer forint – közölte a Segítsüti akciót lebonyolító SoSe Közhasznú Alapítvány.
Az elmúlt 7 évben a Magyar Gyermekmentő Alapítvány több mint 10 ezer súlyos állapotú gyermeket részesített korszerű mentőellátásban, 8 ezer laikust oktattak megelőzésre, első ellátásra. Jelen voltak Győrtől a Balatonon át a Pilis-hegységig közúti baleseteknél, ikerszülésnél, újraélesztésnél, mérgezéseknél, eszméletlen gyermekeknél. Ők a gyermek intenzívosztályok meghosszabbított karjai, személyautóval szakorvost, szakápolót és rohamfelszerelést biztosítanak a szükség idején.

Forrás: segitsuti.hu, MTI

hirdetés

az oldal QR-kódja

Süteménylicit indult a totálkárosra tört mentőorvosi autó pótlására QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →