Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Elhízás, diéta, táplálkozás  >  jelenlegi cikk

Sportos csütörtökök országszerte

írta   /   2012-09-07  /   nincs hozzászólás

Ingyenes edzésekkel várják a mozogni vágyókat a Médiaunió Alapítvány „A sport mindenkié!” kampányához csatlakozó sportegyesületek és fitnesztermek minden hónap első csütörtökjén.

Minden csak elhatározás kérdése – mondják –, a Médiaunió Alapítvány és partnerei pedig mindent megtesznek azért, hogy a sportolni vágyók számára ne csak ábránd legyen a rendszeres mozgás. Az Alapítvány idei kampányának célja, hogy a hétköznapi ember ne csak nézze a sportot. Fontos, hogy minden ember találja meg magában azt a motivációt, ami segítheti őt abban, hogy megtegye az első lépést és beépítse mindennapjaiba a rendszeres mozgást. Nem többről beszélünk, mindössze heti 3×1 óráról.

Mindehhez konkrét segítséget is szeretne nyújtani a Médiaunió Alapítvány. Ezért hónapról hónapra megszervezi a „Sportos csütörtök” elnevezésű akciót, melynek keretén belül minden hónap első csütörtökén ingyenes (vagy nagyon kedvező árú) bemutató órák megtartására ösztönzi a sportklubokat és trénereket, hogy ezáltal minél több érdeklődő ismerhesse meg az adott sportágat.

A Médiaunió Alapítvány azért szervez ingyenes sportórákat, hogy a sportágválasztásban segítsen. A szeptember 6-i Sportos Csütörtökön országszerte 40 településen, 100 helyszínen immár 45 sportágat lehet kipróbálni ingyenesen (vagy nagyon kedvező áron)! Többek között vívó, zumba, tenisz, nordic walking, futó, hastánc, foci, mountainboard, asztalitenisz, Mediball, tamburello, lovas, többféle aerobik, fitnesz és harcművészeti edzésen vehetnek részt a sportszeretők, több helyen pedig az úszómedencéket is ingyenesen lehet használni.

Az alábbi térképen mindenki könnyen megtalálja, hogy milyen sportolási lehetőségek várják a közelben:

http://sportolnijo.hu/sportos-csutortok

 

Érdemes tehát figyelemmel követni a kampány honlapját (http://www.sportolnijo.hu) és Facebook-oldalát (http://www.facebook.com/3x1ora), ahonnan kiderül, hogy az adott héten milyen edzést tartanak az Erzsébet téren, és hogy hol lehet ingyenesen sportolni minden hónap első csütörtökén.

 

3×1 – és jobban megy!

hirdetés

az oldal QR-kódja

Sportos csütörtökök országszerte QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →