Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Baba-mama sarok  >  jelenlegi cikk

POSZT előszele – Kezdődik az I. családi színházi fesztivál

írta   /   2013-05-30  /   nincs hozzászólás

Tizenegy hazai és külhoni teátrum tizenhárom produkcióját kínálja a közönségnek  az első Pécsi Családi Színházi elsopecsiFesztivál. A vasárnap záruló rendezvényt a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) felvezetéseként tartják meg a baranyai megyeszékhelyen.

     A Pécsi Nemzeti Színházba és a Bóbita Bábszínházba tervezett előadások iránt jelentős volt az érdeklődés. A fesztivál ma a Centrál Színház A hang-villa titka című interaktív mesejátékával veszi kezdetét, ezt a kassai Thália Színház Gergő és az álomfogó című zenemusicalje követi.
Csütörtökön a Pécsi Nemzeti Színház A sivatag hercege című zenés kalandjátéka és a debreceni Csokonai Színház Holdbeli csónakos című táncos-zenész mesejátéka lesz műsoron. Pénteken az Örkény István Színház A sötétben látó tündér című mesebeszédét és a Pesti Magyar Színház Rumini című mesejátékát láthatja a közönség.
Szombaton lesz a Katona József Színház Pinokkió című gyerekbábthrillere, a Miskolci Nemzeti Színház Óz, a nagy varázsló című meseelőadása, valamint a pécsi Bóbita Bábszínház Szivárványhinta című csecsemőszínházi előadását, A kis hableány című produkciót, valamint a teátrum bábkészítő foglalkozását is ezen a napon rendezik. Az érdeklődők június 2-án, a zárónapon a kaposvári Csiky Gergely Színház Holnemvoltfia, a Pécsi Nemzeti Színház A Padlás című előadását, valamint a Studió K Színház Szamár a torony tetején című élőzenés, bábos mesejátékát tekintheti meg.

hirdetés

az oldal QR-kódja

POSZT előszele – Kezdődik az I. családi színházi fesztivál QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →