Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Diabetológia  >  jelenlegi cikk

Őszi Cseppont Patikahét: szűrések és 27% kedvezmény – november 11-17.

írta   /   2013-10-26  /   nincs hozzászólás

Újra itt az őszi Cseppont Patikahét! November 11. és 17. között nem csak az egyébként egész évben igénybe vehető vércukor-, és sok helyen vérnyomás- és koleszterinmérést ejtheti meg jelképes összegért, de különféle egészségügyi mérőeszközöket is 27% kedvezménnyel vásárolhat meg.

egycsepphét

Ebben az évben a Cseppont Patikahét támogatója a Roche és a Hartmann. Az Őszi Cseppont Patikahéten 27% kedvezménnyel vásárolhatók meg az Accu-Chek Active vércukormérő és az Accutrend Plus koleszterinmérő készülékek, az Accutrend Cholesterol tesztcsíkok, illetve a Tensoval comfort és a a Tensoval duo control vérnyomásmérők.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a patikai gondozást Magyarországon az Egy Csepp Figyelem Alapítvány teremtette meg. A patikai hálózattal az Erős Antónia által létrehozott alapítvány szeretné elérni, hogy minél több ember ellenőrizze rendszeresen egészségi értékeit akár az alapítvány új logójával megjelölt gyógyszertárakban, akár otthon. Éljen a lehetőséggel, méresse meg vércukorszintjét évente legalább egyszer!
Keresse az alapítvány logójával jelölt Cseppont Patikákat és programjainkat! Egyszer élünk, tegyünk meg mindent azért, hogy az életünket minél egészségesebben és boldogabban élhessük.

Forrás: szakmai partnerünk, Egy Csepp Alapítvány

hirdetés

az oldal QR-kódja

Őszi Cseppont Patikahét: szűrések és 27% kedvezmény – november 11-17. QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →