Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Nagyon Balaton – STRAND – Nagyon Zene Fesztivál Zamárdi – 2013. augusztus 18. – 2013. augusztus 21.

írta   /   2013-08-14  /   nincs hozzászólás

A helyszín sokak számára ismerős lehet. A Balaton Sound után egy hónappal újra színpadok épülnek a zamárdi Szabadstrandon. A háromnapos strandfesztiválhoz névadóként kapcsolódott a Petőfi Rádió, ami sokat elárul a program tartalmáról, a fesztivál hangulatáról.nagyonbalaton

A programban a Petőfi Rádió hallgatói által legjobban kedvelt hazai bandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek, de első alkalommal lép fel Magyarországon a Fall Out Boy, kiknek rádióbarát slágereit csípőből vágják a populárisabb-poposabb punk indulókra mozduló tömegek, világszerte eladott lemezeik példányszáma 7,5 millióra rúg és manapság világszerte a legkeresettebb fesztiválsztárok. A nemzetközi színtérről DJ-szettel lesz jelen a Pendulum, színpadra lép a francia Nouvelle Vague és az év egyetlen magyarországi koncertjét is itt adja majd Yonderboi.

Soha nem látott élettel telik meg három napra a zánkai strand! Augusztus 18-tól a családok vehetik birtokba az Új Nemzedék Központot. Az ingyenesen látogatható fesztiválon szabadtéri játékok, koncertek, sportprogramok váltják egymást.

Egész napos programok:

Vízi Játszótér: felfúható óriásjátékok a vízben, csúszda, mászófal, banán, mókuskerék

Vízi dili: mini vitorlásverseny, sorverseny feladatok vízi és szárazföldi eszközökkel: gumimatracos kosárlabda, vízi frizbi, vízi röplabda, vízi football.

Óriáshomokozó, strandsportok: strandfoci, strandröplabda, tollaslabda, kispályás foci, asztalitenisz, csocsó, mászófal, labirintus: labirintus szőnyeg, zsinórlabirintus, gólyalábas labirintus, kicsi-nagy ujj, zsinór, golyópályás, óriástáblás, minden, ami labirintus

Ugrálóvár, Baba Játszóház és pihenőpark etető-és pelenkázó sátorral 5 éves korig

Kézműves Pavilon: minden nap öt különböző kézműves foglalkozás

Bohóctanya: A gyerekek vendégei a bohócoknak, akik segítenek felfedezni, kipróbálni a bohóclakás titkait.

Porontycirkusz: a te cirkuszod! Mi szeretnél lenni? Erőművész? Varázsló? Hastáncosnő? Netán Zenebohóc vagy Kígyóbűvölő? Húszféle ötletüket megtoldhatod a magadéval, s ha kellék, jelmez készen áll, már indulhat is a próba, hogy azután felcsendüljön a Nyitány!

Zsonglőr játszóház és bemutatók: meteor, ördögbot, diabóló

Ability Park: Az Ability Park egy hazai és nemzetközi elismerésekkel jutalmazott interaktív élménypark, amely játékos formában próbálja megismertetni az emberekkel a fogyatékos személyek mindennapi helyzeteit.

E-Kart pálya: elektromos gokart pálya.

Kresz-park: közlekedési játszótér gyerekeknek, elektromos kisautókkal, közlekedésbiztonsági tanácsokkal.

Esti programok:

Strand-könyvtár és mese-vetélkedő, rendőr, tűzoltó és honvédségi bemutatók

Kaboló Mozgásművészeti Műhely: Kipróbálhatjátok a cirkuszi mutatványok legsajátosabb eszközeit

Béla Műhely: A Béla Műhely zenészei különleges, maguk alkotta hangszereken játszanak. Az újrahasznosított papírdobozokból, műanyag csövekből, biciklialkatrészekből zenei hangok születnek, amelyeket ők igazi muzsikává képesek formálni.

Rippel Fivérek Mozgásakadémiája: Bemutatók, artista eszközök kipróbálása

Kelet-Nyugat Integrált Sportbajnokság: labdarúgó, röplabda, kosárlabda és asztalitenisz bajnokság, pénzdíjas foci kupa, hírességek kupája, a kelet-magyarországiak küzdenek a nyugat-magyarországiak ellen (a választóvonal a Duna).

hirdetés

az oldal QR-kódja

Nagyon Balaton – STRAND – Nagyon Zene Fesztivál Zamárdi – 2013. augusztus 18. – 2013. augusztus 21. QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →