Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Diabetológia  >  jelenlegi cikk

Most ellenőrizze az egészségét! – Cseppont Patikahét 2013. május 27-től június 2-ig

írta   /   2013-05-24  /   nincs hozzászólás

cseppespatikaIndul az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Cseppont Patikahete! Az ország több mint 500 Cseppont Patikájában nem csak 27% kedvezménnyel vásárolhat bizonyos egészségügyi mérőeszközöket és tesztcsíkot, de remek alkalom nyílik arra is, hogy megejtse a legalább évente egyszer szükséges egészségügyi szűrést.

Május végén indul az Egy Csepp Figyelem Alapítvány már hagyományos Cseppont Patikahete.  Május 27-től június 2-ig az országtöbb mint 500 Cseppont Patikájában a Roche és a Hartmann felajánlásából 27% kedvezménnyel vásárolható meg az Accu-Chek Active vércukormérő, az Accutrend Plus koleszterinmérő, az Accutrend Cholesterol tesztcsík, a Tensoval duo control vérnyomásmérő és a Tensoval comfort vérnyomásmérő.

Emellett természetesen – csakúgy, mint egész évben – az “egycseppes” gyógyszertárakban jelképes összegért bárki megmérettetheti a vércukorszintjét, és sok helyen a vérnyomását és a koleszterinszintjét is. Erre a Cseppont Patikákban az akció időtartama alatt helyi kommunikációval is felhívjuk a figyelmet.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány büszke arra, hogy részt vehetett a gyógyszerészi gondozás elindításában Magyarországon. A gyógyszertár hálózattal az Erős Antónia által létrehozott alapítvány szeretné elérni, hogy minél több ember ellenőrizze rendszeresen az egészségét akár az alapítvány logójával megjelölt gyógyszertárakban, akár otthon.

 

Éljen a lehetőséggel, méresse meg vércukorszintjét! Keresse az alapítvány logójával jelölt Cseppont Patikákat és programjainkat! Egyszer élünk, tegyünk meg mindent azért, hogy az életünket minél egészségesebben és boldogabban élhessük.

 

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány – amelyet Erős Antónia hozott létre – Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség terjedése ellen küzdő, nonprofit szervezete. 2005 óta több tízezer emberhez ért el vércukorszint-, vérnyomás- és koleszterinszint-méréseivel. Az alapítvány számos programja közül a legfontosabbak: Cseppont Patikahét, Egyszer Élünk Körút, Magyarország Cukormentes Tortája, Egy Csepp Világnap. Az alapítvány mesekönyve, a Szárnyak és paták, amelyet Finy Petra írt és Herbszt László illusztrált, tavasszal jelent meg a Kolibri Kiadónál.

 

hirdetés

az oldal QR-kódja

Most ellenőrizze az egészségét! – Cseppont Patikahét 2013. május 27-től június 2-ig QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →