Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Egészségügy  >  jelenlegi cikk

Meghirdették az Astellas-díj – Az év orvosa pályázatot

írta   /   2013-10-01  /   nincs hozzászólás

 A hazai egészségügyben tevékenykedő, kiemelkedő emberi és szakmai teljesítményt nyújtó orvosok, valamint a példaértékű orvos-beteg kapcsolatok felkutatását és nyilvánosság előtti bemutatását célzó kezdeményezéshez az Astellas Pharma és a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) mellé idén a Magyar Kórházszövetség és a négy orvosképző egyetem is csatlakozott – közölte Morva Gábor pályázati programvezető.evorvosa

  A fővédnökséggel járó feladatokat – a két év után leköszönt Sótonyi Péter professzor helyett – a jövőben Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke látja el. A szakmai zsűri korábbi elnöke, Perner Ferenc professzor a jövőben tiszteletbeli elnökként segíti a pályázatot, a szakmai zsűri vezetését Acsády György professzor veszi át.
A változások a páciensek által beküldött történetek értékelését és a végső rangsor kialakításának módját is érintik. Ettől az évtől e rangsor felállításában a nagyközönség és az Astellas-díjas orvosokból álló zsűri értékítélete egyenrangú mérceként jelenik meg.
Astellas-díj – Média az orvosokért címmel idén is pályázatot hirdetnek újságírók, szerkesztők és riporterek számára, amely a kiemelkedő orvosi helytállásról, áldozatkészségről és a pozitív történetekről készült cikkeknek, híradásoknak, valamint egyéb anyagoknak kíván még nagyobb nyilvánosságot adni. A pályázatot idén az Astellas Pharma és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége közösen hirdeti meg.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Meghirdették az Astellas-díj – Az év orvosa pályázatot QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →