Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Baba-mama sarok  >  jelenlegi cikk

Még lehet jelentkezni a netes gyermekbarát tartalmak közötti versenyre

írta   /   2013-10-28  /   nincs hozzászólás

Bármilyen gyerekeknek készült online tartalommal nevezhetnek az érdeklődők október 31-ig a Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díjért meghirdetett versenybe.

A versenyre eddig 29 országból több mint 300 európai tartalomszolgáltató pályázott, a nevezések a http://www.bestcontentaward.eu weboldal galéria menüpontjában tekinthetők meg.

netesbarat
A verseny célja arra ösztönözni a gyerekeket és fiatalokat, hogy olyan netes tartalmakat készítsenek gyerekek számára, amelyek a tanulásnak, a játéknak, a felfedezésnek, az alkotásnak adnak teret – közölte a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.
A pályázók bármilyen típusú, gyermekek vagy fiatalok számára készített, újonnan létrehozott, vagy már létező online tartalommal – weboldalakkal, blogokkal, játékokkal, alkalmazásokkal, oktatási tartalmakkal, videókkal vagy egyéb multimédiás tartalmakkal – nevezhetnek.
A zsűri által kiválasztott legjobb fiatal alkotók részt vehetnek a Google és az Interactive Software Federation of Europe vezető technikai szakértőinek néhány órás Google Hangouts tanfolyamán.
Az egyes országok győztesei továbbjutnak az európai döntőbe, amelynek nyertesei Brüsszelben a biztonságosabb internet nap rendezvényen, 2014. február 11-én vehetik át a díjat.
További információkat a http://www.bestcontentaward.eu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Még lehet jelentkezni a netes gyermekbarát tartalmak közötti versenyre QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →