Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Egészségügy  >  jelenlegi cikk

Már online is frissíthetik adataikat az orvosok

írta   /   2013-11-13  /   nincs hozzászólás

November 7-étől elektronikus úton is kitölthetik és ellenőrizhetik az egészségügyi dolgozók a működési nyilvántartásban szereplő adataikat, hogy azok naprakészek, teljes körűek és helyesek legyenek – közölte az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal.humaeroforras

    Mint írták, az egészségügyi humánerőforrás monitoring projekt keretében a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézettel együttműködve adatfrissítési kampányt szerveznek, amelynek célja, hogy minden egészségügyi dolgozó megújíthassa a működési nyilvántartásban szereplő adatait.
Az EEKH felhívja a figyelmet, hogy az egészségügyi dolgozók jogszabályban előírt kötelezettsége a működési nyilvántartásban szereplő adatok változásának bejelentése, amelyet 30 napon belül kell a hivatalhoz eljuttatni. Ezen kötelezettség teljesítését szeretnék az adatfrissítési kampány megszervezésével elősegíteni.
A hivatal által létrehozott webes felületen minden egészségügyi dolgozó a rendszerbe való biztonságos belépést követően ellenőrizheti a nyilvántartásban található saját adatait, valamint jelezheti a EEKH felé, ha hiányosságot, eltérést észlelt.
A link http://validalas.eekh.hu címen érhető el.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Már online is frissíthetik adataikat az orvosok QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →