Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Gyógyszerekről  >  jelenlegi cikk

Magyarországra jön az egyiptomi Eva Group gyógyszeripari és kozmetikai vállalatcsoport

írta   /   2013-07-18  /   nincs hozzászólás

Magyarországon hozza létre európai kutató-fejlesztő központját az egyiptomi Eva Group, az észak-afrikai és a közel-keleti térség vezető gyógyszeripari és kozmetikai vállalatcsoportja.

Az európai fejlesztési központ első lépésként 120 új munkahelyet hoz létre Magyarországon, ebből 20-at közvetlenül a vállalatcsoport magyarországi cégénél, 100-at pedig az együttműködésbe bevont külső partnereknél.
A vállalatcsoport az európai terjeszkedési tervek megvalósulása esetén jó lehetőséget lát arra, hogy gyártókapacitást is telepítsen Magyarországra – mondta az államtitkár.
gyogyszer2

A befektetők célja az is, hogy a magyar szaktudásra alapozva előkészítsék az Eva Group gyógyszerészeti és kozmetikai cégeinek európai piaci terjeszkedését.
A cégcsoportot 1935-ben alapították egészségügyi és kozmetikai termékek gyártására, forgalmazására. Az egészségügyi divízió naponta 350 ezer doboz készítményt állít elő, a termékpalettáján 120 termék szerepel, további 200 további termékük fejlesztés alatt áll. Az egészségügyi piacon azzal szereztek maguknak hírnevet, hogy a cégcsoport elsőként fejlesztett ki két új molekulát a vesegörcs kezelésére. A vállalat az észak-afrikai és közel-keleti térség gyógyszeriparának leggyorsabban növekvő vállalatcsoportja, éves szinten 30 százalékos növekedési ütemet ér el, és Egyiptomban piacvezető a kozmetikai területen.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Magyarországra jön az egyiptomi Eva Group gyógyszeripari és kozmetikai vállalatcsoport QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →