Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Egyéb  >  jelenlegi cikk

Magyar Brands díjas lett a Culevit!

írta   /   2014-02-07  /   nincs hozzászólás

A rák világnapja alkalmából  a Culevit márka elnyerte a Magyar Brands díjat. Ez a díj méltó elismerése kutatási eredményeiknek, a betegek gyógyulásáért tett 25 éves munkának.

culevit-mintaboltEz a díj azt jelenti, hogy a Culevit igazi magyar márkának számít, a független szakértői bizottság tagjai minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP 200 fogyasztói márka egyike legyen.  A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget képviselik, például a mindenki által ismert Béres, Herbária, Naturland. A Culevit Kft. büszke arra, hogy a Culevit márka kiérdemelte a Magyar Brands díjat és a jövőben is azon dolgozik, hogy kutatásaival, eredményeivel minél több rákbetegnek jelenthessen segítséget.

Néhány szó a Magyar Brands díjról: 
brandsA MagyarBrands olyan magyar márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.
A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.
Az értékelés szempontjai:
1. Tradíció
2. Tulajdonosi összetétel
3. Menedzsment
4. Ismertség
5. Foglalkoztatás
6. Reputáció
7. Identitás
A Bizottság a fenti kritériumok alapján a Culevit márkát a megbízható és elismert hazai márkát jelentő MagyarBrands díjjal értékelte.

 

hirdetés

az oldal QR-kódja

Magyar Brands díjas lett a Culevit! QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →