Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Lakossági szűrővizsgálati program kezdődik hétfőn Szolnokon

írta   /   2013-04-08  /   nincs hozzászólás

Tiszta szívvel Szolnokért! címmel betegségmegelőző lakossági szűrővizsgálati program kezdődik hétfőn Szolnokon.

    Az öt napon át tartó, több helyszínen zajló akció keretében a résztvevőket személyre szabott tanáccsal is ellátják – közölte Bene Ildikó fideszes országgyűlési képviselő, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Hetényi kórház főigazgatója.
A program keretében szív- és érrendszeri betegségekhez tartozó szűrővizsgálatokat, valamint zöldhályogszűrést, csontsűrűségmérést, komputeres szemészeti szűrővizsgálatot, hallásvizsgálatot, légzésfunkciós, szájüregi és bőrgyógyászati vizsgálatot végeznek el, és dietetikai tanácsadással szolgálnak. A korábbi akciók tapasztalatai alapján a vizsgálatokra 3-4 ezer embert várnak.
A szűrés hetében az ingyenes vizsgálatokat általában 14 órától 17 óráig tartják. Hétfőn a Verseghy könyvtárban, kedden a szandaszőlősi általános iskolában, szerdán a Kodály Zoltán Általános Iskolában, csütörtökön a Jubileum téri vasutas művelődési központban, míg pénteken a Hild Viktor városi könyvtárban fogadják az érdeklődőket.
Teljes körű urológiai vizsgálatot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet urológiai ambulanciáján végeznek el.
A szűréseken az egészséges táplálkozással összefüggő előadások is lesznek, és a mozgás fontosságát hirdetve kerékpártúra is várja a vállalkozó kedvűeket. A hét minden napján egészséges reformételeket mutatnak be.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Lakossági szűrővizsgálati program kezdődik hétfőn Szolnokon QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →