Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Különleges 3D-s aszfaltrajz készül hétvégén az Erzsébet téren

írta   /   2013-05-10  /   nincs hozzászólás

batortabor1

Különleges, három dimenziós aszfaltrajzot készítenek street art művészek a Bátor Tábor Alapítvány megbízásából, az Erzsébet téren péntektől vasárnapig lesz látható a 9 méter magas Bátorfát mintázó raj.

    A Bátorfa az alapítvány hatvani táborának egyik legkülönlegesebb attrakciója, a 9 méter magas eszközt megmászva a beteg gyermekek legyőzhetik egyik legnagyobb ellenségüket, a félelmet – olvasható az összegzésben.
Az élethű aszfaltfestményt a Neopaint Works művészcsoport tagjai készítik, akiknek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a VII. kerületi tűzfal-rehabilitációs program vagy a nemzet színészeinek arcképe a Nemzeti Színház mellett.
A közlés szerint a hétvégén az Akvárium Klub előtt bárki lefotóztathatja magát a rajznál olyan ismert emberek társaságában, mint például az alapítványt régóta támogató Rúzsa Magdi énekes és Mautner Zsófia gasztroblogger.
A fényképezkedés mellett más családi programokkal is várják az érdeklődőket az Erzsébet téren. Az akcióval az 1 százalékos adófelajánlásra is fel szeretné hívni a figyelmet a daganatos és krónikusan beteg gyerekek élményterápiás kezelésével foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány.
A programról és a Bátor Tábor Alapítvány munkájáról bővebb információ a http://www.batortabor.hu/kiallas és a http://www.facebook.com/batortabor oldalakon található.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Különleges 3D-s aszfaltrajz készül hétvégén az Erzsébet téren QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →