Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Egészségügy  >  jelenlegi cikk

Közel 5 millió forint karácsonyra Idén négy gyermek-egészségügyi intézmény részesül a K&H gyógyvarázs program karácsonyi támogatásából

írta   /   2013-12-17  /   nincs hozzászólás

Karácsonyi ügyfélajándék helyett immár 10. alkalommal bővíti a gyermek-egészségügyi intézmények eszközparkját a K&H Csoport. Az adományt idén egy budapesti és három vidéki intézmény kapta, hogy minél hatékonyabban helyt tudjanak állni az ünnepek alatt is.

otmillioAz ügyfeleknek szánt karácsonyi ajándékok összegét – 4 863 000 Ft-ot – ajánlotta fel a K&H négy egészségügyi intézmények. Ez immár a 10. év, hogy a K&H Csoport ily módon a beteg gyermekek gyógyulásához és a gyermek-egészségügyi intézmények hatékonyabb működéséhez járult hozzá a karácsonyi ünnepek alkalmából. Az elmúlt 10 év alatt összesen összesen 38 intézmény kapott 87 millió forint értékben orvosi műszereket a Csoport karácsonyi támogatásából.

„Ma már sok cég ajánlja fel a partnerei, ügyfelei megajándékozására szánt összeget jótékony célra. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a K&H ebben is úttörő szerepet tudott betölteni, hiszen a K&H gyógyvarázs program 10 évvel ezelőtti indulása óta ez bevett gyakorlattá vált nálunk” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója. „Mindemellett hihetetlen jó érzés arra gondolni, így karácsony közeledtével, hogy ismét tehettünk valami hasznosat, és segíthettünk valakiken, akik igazán megérdemlik.”

A K&H gyógyvarázs idei, közel 5 millió forintos karácsonyi eszköz és műszeradományát a következő intézmények kapták:

hirdetés

Pages: 1 2

az oldal QR-kódja

Közel 5 millió forint karácsonyra Idén négy gyermek-egészségügyi intézmény részesül a K&H gyógyvarázs program karácsonyi támogatásából QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →