Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Egyéb  >  jelenlegi cikk

Két csajos programajánlat hétvégére Nőnap alkalmából

írta   /   2013-03-07  /   nincs hozzászólás

 

Nagyszabású alkotó – és látványműhelybe hívjuk a kreatív, kísérletező kedvű érdeklődőket és az igényes, egyedi kézműves termékek rajongóit! Közel 100 szakmai kiállító mutatja be a legújabb trendeket, legkedveltebb technikákat.

Csináld magad, de a szakemberek is segítenek! – készíts magadnak egyéni karkötőt, fülbevalót, kiegészítőt gyöngyből, drótból, ásványból… – készíts és ajándékozz családodnak személyre szóló gyertyát, mézeskalácsot, pólót, babát… – díszítsd otthonod különleges kerámiával, hangulatos dísztárgyakkal…

Otthon is folytatnád? Vásárunkban a színvonalas kézműves portékák mellett alapanyagokat is beszerezhetsz és számos inspiráló ötletet is elleshetsz.

A rendezvény 10-18 óra között tart nyitva.

Belépő: felnőtt: 600.-Ft gyermek (6 éves kortól), nyugdíjas: 400.-Ft családi: 1200.-Ft

-

Első alkalommal jelentkezik idén a WAMP divatra fókuszáló tematikus vására. Március 10-én a Váci1 lenyűgöző tereiben a jól ismert tervezők mellett a magyar divattervezők új generációja is bemutatkozási lehetőséget kap, s új szelekcióval jelentkezik a legvagányabb tervezőket felvonultató WAMP+ is. A Fashion vásár ez alkalommal az esküvő témáját járja körül, ám a szervezők korántsem hagyományos esküvői vásárral készülnek: bemutatják a legfrissebb trendeket a meghívótól a mennyasszonyi, és alkalmi ruhákon át, egészen az esküvői asztaldekorációig, s nem csupán a házasulandókra, de vendégeikre is gondolnak majd.

Több mint esküvő! Üde fiatalos és friss karakterű menyasszonyi ruhákat kínál majd a Mata Imola, Meruhsa, Nagy Ágota és a Ravia Couture. Legújabb 2013 tavaszi nyár kollekcióját a WAMP-on mutatja be az Annchi és Tamara Barnoff. A divatmárkák mellett ott lesznek a Mimóza Design különleges, kézzel készített ékszerei, hajdíszei, és a Lokalwear művészi igényű, kalocsai csipkéből készülő Richelieu sorozata is. Emellett grafikusok, különleges ajándéktárgyakat kínáló tervezők is csatlakoznak a szelekcióhoz. A WAMP-on vintage esküvői szakértő is lesz: a MIMI / EVENTS WITH LOVE ötletekkel segíti azokat a párokat, akik a “valami régi, valami új” jegyében szeretnék stílusossá varázsolni ezt a jeles napot.

Újra WAMP+ A vásáron ismét megrendezésre kerül a kiemelt részvételi lehetőséget kínáló WAMP+ szekció is, amelyben olyan divatmárkák kapnak helyet, mint az Aquanauta, az Ille-Olla, Otto Verstein, az Urban Legend és a Zagabo. Ékszerekről a madárkás motívumairól jól ismert MIMM, illetve a vagány fülbevalókat és nyakláncokat készítő Ferencz Vanda gondoskodik. Lengyel Zsuzsi és Ducsai Judit táskái már sokak kedvencei, ahogyan talán Róth Anikó csajos és Tatai Tibor sajátos hangulatú grafikáit sem kell bemutatnunk.

Érdemes legalább ugyanennyi figyelmet szentelni a többi kiállítóra is, hiszen vasárnap közel száz magyar designer lesz jelen, s az elmaradhatatlan gasztro részleg is számos újdonságot tartogat majd.

WAMP Fashion
Március 10.
Váci1
1051 Budapest, Váci utca 1.
Nyitva tartás: 10.00-18.00
http://www.wamp.hu
A belépés ingyenes.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Két csajos programajánlat hétvégére Nőnap alkalmából QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →