Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Ismét világít a Lámpás

írta   /   2013-04-15  /   nincs hozzászólás

A Világ-Tér-Kép Közhasznú Egyesület keretein belül két heti rendszerességgel ismét elindul a LÁMPÁS (Látássérültek Mindennapi Problémáit Átfogó Önsegítő) csoport.

Első alkalom időpontja::2013 április 17.-e szerda 18 órától 19.30-ig Cél: A csoport célja, hogy a résztvevők támogató, biztonságos közegben foglalkozhassanak a sérülésükből fakadó mindennapi nehézségekkel és alkothassák meg a saját megoldásaikat.

Mit kaphatsz a csoportban? – érzelmi támogatást és belső megerősítést, egy elfogadó közösségben – jobban megismerhetsz másokat és saját magadat – önbizalmat szerezhetsz – nyíltan beszélhetsz önmagadról, félelmeidről, nehézségeidről – új nézőpontokat, viselkedésmódokat, stratégiákat tanulhatsz meg – egy be és elfogadó közösség részese lehetsz

A Csoportról: -  nyitott -  rogersi alapú szabad interakciós -  2 hetente 1 alkalom 1,5 órában, összesen 10 alkalom (a hosszabbítás lehetőségét fenntartjuk) -  Maximális létszám 10 fő -  budapesti helyszín -  csoportvezetők: Kovács Klára (Klarisz) mentálhigiénés szakember és Strasser Mária szociális munkás

Amennyiben még nem jeleztétek, de szeretnétek részt venni a csoporton szeretettel várjuk jelentkezéseteket a jelentkezes@vtke.hu e-mail címre! (A Tárgy mezőben, kérjük, tüntessétek fel a “LÁMPÁS” kifejezést)

A részvételnek nem feltétele az egyesületi tagság: bátran hívjátok fel barátaitok, ismerőseitek figyelmét a programra felhívásunk továbbításával.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Ismét világít a Lámpás QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →