Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Gyógyszerekről  >  jelenlegi cikk

Információs központ segíti az Erzsébet-program fürdőbelépőinek igénylését Debrecenben

írta   /   2014-01-16  /   nincs hozzászólás

Információs központot nyitott az Erzsébet-program keretében elnyerhető kedvezményes fürdőbelépők igénylésének segítésére Debrecen belvárosában szerdán a helyi önkormányzat és a Debreceni Gyógyfürdő Kft.

aquarium   Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere a központ szerdai megnyitóján elmondta: az információs központ azoknak a nyugdíjasoknak nyújt segítséget, akik az Erzsébet-programban meghirdetett pályázattal elnyerhető fürdőbelépőket szeretnének igényelni.
A politikus emlékeztetett arra, hogy a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretében – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – pályázatot hirdetett nyugdíjasoknak gyógyfürdőkbe szóló kedvezményes belépőjegyek elnyerésére.
Február 15-ig azok a nyugdíjasok pályázhatnak a jegyekre, akik betöltötték a 60. életévüket és rendszeres havi, teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a 147 ezer forintot – közölte Kósa Lajos.
Hozzátette, mivel a nyugdíjasok kizárólag interneten pályázhatnak a szolgáltatás igénybevételére és ez sok idős embernek nehézséget okozhat, a debreceni információs központban minden technikai segítséget megadnak a pályázatok benyújtásához és nyomon követéséhez.
Kósa Lajos elmondta azt is, hogy a 2500 forintért igényelhető belépőkkel a helyi termálfürdőt 20, az Aquaticum élményfürdőt 10 alkalommal vehetik igénybe a nyugdíjasok.
Fazekas Lajos, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója közölte: az információs központ a pályázatok beadásának utolsó napjáig, február 15-ig tart nyitva és várja az érdeklődő nyugdíjasokat.
A kedvezményes fürdőbelépő több tízezer nyugdíjasnak biztosít ingyenes belépést a gyógyfürdőbe Debrecenben – mondta a fürdőigazgató.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Információs központ segíti az Erzsébet-program fürdőbelépőinek igénylését Debrecenben QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →