Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Baba-mama sarok  >  jelenlegi cikk

Hölgynaptár – nőgyógyászati naptáralkalmazás telefonon

írta   /   2013-08-14  /   nincs hozzászólás

A mobileszközök és a táblagépek elterjedése alapvetően meghatározza a marketing kampányok kialakítását, a közönség megszólításának, elérésének módját.

A nőgyógyászati naptáralkalmazásunk a menstruációs ciklus könnyű követését, a fogamzásgátló módszerek pontos alkalmazását, illetve a különböző nőgyógyászati tünetek hosszú távú monitorozását teszi lehetővé. A mobil készüléken bevitt adatok egy széleskörű orvosi adatbázis segítségével továbbíthatók a felhasználó nőgyógyászának.

holgynaptar

Főbb funkciók

Naptár: Könnyen kezelhető és átlátható naptár-funkció, amelyen havi és napi nézet megjelenítése is lehetséges. A naptár alkalmazásával a felhasználó követheti ciklusát, feljegyezheti különböző tüneteit, kiszámolhatja az ovuláció körülbelüli időpontját, monitorozhatja testsúlyának, illetve testhőmérsékletének változásait.

Valós súly: A funkció segítségével a bevitt súlyadatokból számolt heti átlag grafikon formájában jeleníthető meg. A BMI-kalkulátor a felhasználó által bevitt adatok alapján a testtömeg-index becslését teszi lehetővé.

Emlékeztetők: Az alkalmazásban különböző fogamzásgátló módszerekre, készítményekre vonatkozó emlékeztetők állíthatók be. (Pl. gyógyszer, hüvelygyűrű, injekció.) A felhasználó aktuális szűrővizsgálatokhoz kapcsolódó emlékeztetőket is aktiválhat, illetve saját emlékeztetők felvitelének lehetősége is adott az alkalmazáson keresztül.

Orvoskereső: Az „Online orvoskereső” és “GynAssist orvoskereső” menüpontban teljes településnév megadásával kereshet, az adatbázis eléréséhez internet kapcsolat szükséges. Amennyiben az orvoskereső menüpontban kiválasztotta nőgyógyászát, úgy itt annak neve, illetve a praxisára és elérhetőségére vonatkozó adatok jelennek meg.

  • „Adatküldés e-mailben”: A  gombra kattintva elküldheti orvosának az alkalmazásban megadott adatokat excel formátumban, a készülékén beállított e-mail címéről.
  • „GynAssist adatküldés”: A  gombra kattintva a naptárba rögzített tüneteit közvetlenül elküldheti kiválasztott nőgyógyásza részére, aki a kizárólag nőgyógyász szakorvosok számára elérhető GynAssist alkalmazáson belül azokat szemléletes formában tudja megtekinteni, nyomon követni. Adatait ily módon akkor tudja elküldeni nőgyógyászának, ha Ő már regisztrált a GynAssist alkalmazásba.

Az alkalmazás segítségével a felhasználó a menstruációs ciklussal, tünetekkel, fogamzásgátló módszerekkel kapcsolatos megbízható, hiteles orvosi információkhoz, cikkekhez is hozzájuthat.

Elérhető az App Store-ban és a Google Play-en

 

hirdetés

az oldal QR-kódja

Hölgynaptár – nőgyógyászati naptáralkalmazás telefonon QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

tojas

Amit eddig nem tudtál a tojásallergiáról!

bővebben →