Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Hírek  >  jelenlegi cikk

Haiyan tájfun – Válogatáslemez sztárokkal a károsultak segítésére

írta   /   2013-11-28  /   nincs hozzászólás

 Világsztárok közreműködésével válogatáslemez készült a november 8-án a Fülöp-szigetekre lesújtott pusztító erejű tájfun károsultjainak megsegítésére.

taifun  A Songs For The Philippines című dalgyűjteményen 39 dal szerepel olyan, a popzene legkülönbözőbb területeit képviselő előadóktól, mint Katy Perry, Lady Gaga, Eminem, a Beatles, a U2 vagy Lorde – tájékoztatta a Universal Music Hungary.
A gyűjtemény bevétele teljes egészében a Fülöp-szigeteki Vöröskereszthez folyik be, hozzájárulva az ország megsegítéséhez. A kiadvány már a magyarországi zenehallgatók számára is elérhető az iTunes hálózatán keresztül.
Az albumon szereplő előadók között van még mások mellett Bob Dylan, Cher, a One Direction, Justin Bieber, Pink, Kylie Minogue, a Red Hot Chili Peppers, a Linkin Park, a Muse is egy-egy dallal. A válogatást a Beatles zárja keretbe: a nyitódal az Across The Universe, a záró a Let It Be.
A délkelet-ázsiai országon november 8-án végigsöprő trópusi szélviharnak több mint ötezer halálos áldozata van, és mintegy 1600 embert eltűntként tartanak számon.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Haiyan tájfun – Válogatáslemez sztárokkal a károsultak segítésére QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →