Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Gyógyvíz  >  jelenlegi cikk

Elkészült a városi gyógyvizes termálfürdő Karcagon

írta   /   2013-06-21  /   nincs hozzászólás

karcagAz elmúlt időszak egyik legnagyobb karcagi fejlesztéseként elkészült a gyógyvizű termálfürdő felújítása, a fejlesztés 600 millió forintba került, ebből 291,5 millió forint uniós támogatás volt – mondta Dobos László, a város fideszes polgármestere az új jóléti beruházás bemutatásakor.

    A fejlesztés során a kivitelező elvégezte például a meglévő szabadtéri gyógymedencék teljes felújítását, átalakította az öltöző épületrészt és szoláriumot, szaunát épített. Emellett kialakítottak egy új uszodát, benne egy 25 méteres verseny medencével. A biztonságos termálvízellátásért új hévíz kutat fúrtak, és felújították a bejárati épületet.
A kivitelezést a közbeszerzési pályázaton nyertes a Tempero Zrt. kezdte el, ám a cég több belső határidővel való csúszás után 2012 októberében végelszámolást kezdeményezett maga ellen. A projekt befejezéséhez az önkormányzat új közbeszerzési eljárást írt ki, amelynek nyertese, a ZÁÉV Építőipari Zrt. fejezte be a munkát. A váltás miatt csak a belső határidők módosultak, az európai uniós pályázattal kapcsolatos határidőket betartották.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Elkészült a városi gyógyvizes termálfürdő Karcagon QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →