Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Egészség- és mozgásfesztivál a Millenáris parkban

írta   /   2013-09-09  /   nincs hozzászólás

Húsz színpadon több mint 200 programmal várja az érdeklődőket a FitBalance egészség-, mozgás- és fitenszfesztivál szeptember 29-én a Millenáris parkban, ahol az egyszerre fekvőtámaszozás világrekordjának felállításában is részt vehetnek a látogatók.

A rendezvényen több mint 100 kiállító, 200 program és tréner mellett egészségügyi szűrőprogramok, valamint Magyarország leghosszabb, 100 méteres reggelizőasztala várja a látogatókat.
Az órák között számos olyan sikeres és új program is megtalálható lesz, mint a zumba, a spinning, a bodyart, az afrodance, a TRX, a boot camp, a G-Flex, az Xco, a dance, a kranking, a walkenergie és a pro ski is – adta hírül a szervezők közleménye.

fitness
Több külföldi tréner is érkezik, és neves magyar edzők is színpadra állnak. A FitBalance rendezvényeken a tömegsportprogramok mellett a versenysport is helyet kap, emellett megrendezik az IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupát is.
A résztvevők egy különleges világrekord felállításban is részt vehetnek a Men’s Health fekvőtámasz mánia programban, amelynek célja, hogy felállítsák az egyszerre legtöbben fekvőtámaszt végzők világrekordját.
A sztárok az egészségért szekcióban ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot.
Az esemény jótékonysági célokat is szolgál, a fesztivál bevételének egy részét egy vidéki általános iskolának sporteszközök vásárlására ajánlják fel a szervezők.
Részletes órarend és információk a http://www.fitbalance.hu oldalon érhetők el.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Egészség- és mozgásfesztivál a Millenáris parkban QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →