Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Egészségügy  >  jelenlegi cikk

Digitálisra cserélik az újpesti rendelőintézet röntgenberendezéseit

írta   /   2013-08-14  /   nincs hozzászólás

Digitálisra cserélik decemberig az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet röntgen- és tüdőszűrő állomásának összes röntgenberendezését – közölte az Újpesti Sajtó Szolgáltató Nonprofit Kft.

A budapesti IV. kerületi önkormányzat a csaknem 150 millió forint értékű röntgenberendezések beszerzésére, beüzemelésére és szervizelésére a közbeszerzési pályázaton közösen induló Getronics Magyarország Kft.-vel és Pascal Team Kft.-vel kötött megállapodást. A digitális röntgenberendezéseket folyamatosan helyezik üzembe, egészen decemberig – írták.
A közleményben emlékeztettek arra, hogy 2012-ben több mint félmilliárd forintból korszerűsítették a Görgey úti szakrendelőt, az épület egyebek mellett új nyílászárókat, fűtőtesteket és homlokzatszigetelést kapott.
Hangsúlyozták: az energetikai fejlesztésen túl korszerű orvosdiagnosztikai berendezések is szükségesek a betegek színvonalas ellátásához. Ezt szolgálja az év elején beszerzett digitális fogászati röntgengép és két új ultrahangkészülék után a röntgen- és tüdőszűrő állomás röntgenberendezéseinek digitálisra cserélése is.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Digitálisra cserélik az újpesti rendelőintézet röntgenberendezéseit QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

Idõsotthon

A szociálisan rászorultak mentesülhetnek az egészségügyi járulék megfizetése alól

bővebben →