Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Baba-mama sarok  >  jelenlegi cikk

Családi nap Országos Széchényi Könyvtárban – november 9.

írta   /   2013-11-08  /   nincs hozzászólás

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szombaton családi napot tart a budai Várban az Országos Széchényi Könyvtárban. A felnőtteket előadásokkal, személyes tanácsadással, a gyerekeket kézműves-foglalkozásokkal és játékokkal várják.

csaladinapo  Előadást tart Kádár Annamária mesepszichológus, valamint Kozma-Vizkeleti Dániel családterapeuta. A programokon szó esik majd konfliktuskezelésről, kommunikációról, gyermeknevelésről, meseterápiáról, valamint előadások hangzanak el életvezetési, párkapcsolati, gyermeknevelési, karrier tervezési, munkaügyi, munkajogi és gyermekgyógyítás témakörben – olvasható a szervezet honlapján. A gyerekeket 14 éves korig várják, a kisebbek felügyeletét játszóházakban vállalják, az idősebbeknek könyvtári kalandtúrát és kézműves-foglalkozásokat szerveznek. A családi napra a haromkiralyfi.hu/csaladi-napok oldalon lehet jelentkezni. A mozgalom már eddig is több rendezvényt, programot és szolgáltatást indított társkeresőknek, házasoknak és párkapcsolatban élőknek, gyermeket vállalóknak. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elindítója a 2012-ben elhunyt Kopp Mária orvos-pszichológus, aki a Népesedési Kerekasztal szervezőjeként is dolgozott a magyar családpolitikáért. A mozgalmat 2009-ben azért hívták életre, mert Magyarországon a fiatalok két-három gyermeket terveznek, de egy párra átlagosan mégis csak 1,3 megszületett gyerek jut. A mozgalom abban akar szerepet vállalni, hogy a mindenkori kormánynak tett javaslataival és saját programjaival olyan feltételeket alakítson ki, amelyek elősegítik a családteremtést, a gyerekvállalást.A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szombaton családi napot tart a budai Várban az Országos Széchényi Könyvtárban. A felnőtteket előadásokkal, személyes tanácsadással, a gyerekeket kézműves-foglalkozásokkal és játékokkal várják.

Előadást tart Kádár Annamária mesepszichológus, valamint Kozma-Vizkeleti Dániel családterapeuta. A programokon szó esik majd konfliktuskezelésről, kommunikációról, gyermeknevelésről, meseterápiáról, valamint előadások hangzanak el életvezetési, párkapcsolati, gyermeknevelési, karrier tervezési, munkaügyi, munkajogi és gyermekgyógyítás témakörben – olvasható a szervezet honlapján.
A gyerekeket 14 éves korig várják, a kisebbek felügyeletét játszóházakban vállalják, az idősebbeknek könyvtári kalandtúrát és kézműves-foglalkozásokat szerveznek.
A családi napra a haromkiralyfi.hu/csaladi-napok oldalon lehet jelentkezni.
A mozgalom már eddig is több rendezvényt, programot és szolgáltatást indított társkeresőknek, házasoknak és párkapcsolatban élőknek, gyermeket vállalóknak.
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elindítója a 2012-ben elhunyt Kopp Mária orvos-pszichológus, aki a Népesedési Kerekasztal szervezőjeként is dolgozott a magyar családpolitikáért.
A mozgalmat 2009-ben azért hívták életre, mert Magyarországon a fiatalok két-három gyermeket terveznek, de egy párra átlagosan mégis csak 1,3 megszületett gyerek jut. A mozgalom abban akar szerepet vállalni, hogy a mindenkori kormánynak tett javaslataival és saját programjaival olyan feltételeket alakítson ki, amelyek elősegítik a családteremtést, a gyerekvállalást.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Családi nap  Országos Széchényi Könyvtárban – november 9. QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →