Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Baba-mama sarok  >  jelenlegi cikk

Családi nap – Három Királyfi, Három Királylány az OSZK-ban

írta   /   2013-10-04  /   nincs hozzászólás

Október 5-én, 19-én, november 9-én és 16-án délelőtt Családi napok lesznek az Országos Széchényi Könyvtárban a Dr. Kopp Mária által alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésében.
A szülők előadásokat hallgathatnak, személyes tanácsadást kaphatnak, a gyerekek kézműves-foglalkozásokon, kreatív játszóházi programokon, versenyeken vehetnek részt.

oszk

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elindítója a 2012-ben elhunyt Dr. Kopp Mária orvos-pszichológus, aki a Népesedési Kerekasztal szervezőjeként is dolgozott a magyar családpolitikáért.  A mozgalmat 2009-ben azért hívták életre, mert a statisztikai adatok szerint míg a fiatalok átlagosan 2,4 gyermeket terveznek Magyarországon, valójában csak 1,3 születik meg. A mozgalom abban kíván szerepet vállalni, hogy a kormányoknak tett javaslataival, illetve saját programjaival olyan feltételeket teremtsen, amelyek elősegítik a családteremtést és a gyermekvállalást.

Érkezés, regisztráció: 9 órától, várható befejezés 13 órakor

Az előadások témái: konfliktuskezelés, kommunikáció, gyermeknevelés, meseterápia

Személyes tanácsadás: életvezetési, párkapcsolati, gyermeknevelési, karriertervezési, munkaügyi, munkajogi, gyermekgyógyítás témakörben.

Előadók: Dr. Túry Ferenc és Dr. Hada Zsuzsanna pszichiáter, Dr. Dobó Márta gyermekgyógyász

Programok gyermekeknek: Kisebbeknek (2–5 év) játék felügyelettel,
Nagyobbaknak (5–14 év): kézműves-foglalkozások a könyvtár restaurátoraival, könyvtári kalandtúra, játékbirodalom a Magic Box társasjátékaival.

A belépés regisztrációhoz kötött, gyermekeknek ingyenes. További információk és jelentkezés

A Családi belépőt váltók között minden alkalommal egy hétvégi Mercedes tesztvezetés, családi pihenés a Kolping Hotelben, valamint egyéb értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Családi nap – Három Királyfi, Három Királylány az OSZK-ban QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →