Loading...
Ön Itt van:  Home  >  'adomány'
friss

2500 lélegeztető ballon a mentőszolgálatnak

írta   /  2014-01-21  /  Hírek, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

lélegeztetoballon

A betegellátásban, az oktatásban és a továbbképzések során használható ballonokat adományozott a Magyar Vöröskereszt az Országos Mentőszolgálatnak hétfőn.

bővebben →
friss

Közel 5 millió forint karácsonyra Idén négy gyermek-egészségügyi intézmény részesül a K&H gyógyvarázs program karácsonyi támogatásából

írta   /  2013-12-17  /  Egészségügy, Hírek, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

otmillio

Karácsonyi ügyfélajándék helyett immár 10. alkalommal bővíti a gyermek-egészségügyi intézmények eszközparkját a K&H Csoport. Az adományt idén egy budapesti és három vidéki intézmény kapta, hogy minél hatékonyabban helyt tudjanak állni az ünnepek alatt is.

bővebben →
friss

Több mint 6,5 millió gyűlt össze a Gyermekmentő Szolgálat támogatására

írta   /  2013-12-15  /  Hírek, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

segitsmosollyal

 Több mint 6,5 millió forint gyűlt össze a Segíts egy mosollyal című jótékonysági akcióban a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) javára. Ahogy a Kérdezze! Magazin is megírta, a Mercedes-Benz Hungária Kft. idén áprilisban indította el a Segíts egy mosollyal című jótékonysági akciót a gyermekmentő szolgálat támogatására.

bővebben →
friss

Futóbicikliket adományoztak mozgáskorlátozott gyerekeknek

írta   /  2013-12-06  /  Egyéb, Hírek, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés, Mozgásszervi megbetegedések  /  nincs hozzászólás

egyensuly

 Értelmileg akadályozott és mozgáskorlátozott gyermekekkel foglalkozó intézmények kaptak mozgásfejlődést elősegítő futóbicikliket az Esély az Egyensúlyra adományprogram keretében Budapesten.

bővebben →
friss

Hajléktalanokat segítenek a magyar tervezők: a dizájnruhák megvásárlásával a Menhely Alapítványt támogathatjuk

írta   /  2013-11-29  /  Kalendárium, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

dip

A hajléktalanokat támogató Menhely Alapítványt segítik a budapesti dizájnpiac, a DiP Design Passage és a kézműves gasztronómiai termékeket felvonultató Közös Piac kiállítói: a december 7-i és 21-i vásárukon tombolákat árusítanak, amelyen a kiállítók által felajánlott termékeket lehet megnyerni. A befolyt összeget az alapítvány részére juttatják el a szervezők.

bővebben →
friss

Ünnepi mézeskalácssütés az Ökumenikus Segélyszervezetnél

írta   /  2013-11-29  /  Baba-mama sarok, Hírek, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

torottmezeskalacs2

 Mézeskalácssütéssel készül az adventi ünnepekre az Ökumenikus Segélyszervezet kedden a Soroksári Szociális és Fejlesztő Központban.

bővebben →
friss

Az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő akciója december 31-ig tart

írta   /  2013-11-29  /  Baba-mama sarok, Kalendárium, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

moszadomany

A héten indul az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő akciója: a segíteni szándékozók december 31-éig a Tesco magyarországi üzleteiben kuponok vásárlásával támogathatják a nehéz sorsú családokat.

bővebben →
friss

25 négyzetcentiméterrel segíthetünk a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak

írta   /  2013-04-06  /  Hírek, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

gyermekmento

Segíts egy mosollyal címmel jótékonysági akciót indít a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára a Mercedes-Benz Hungária Kft. – közölte a Mercedes-Benz Hungária Kft. marketing- és PR-vezetője Kecskeméten.

bővebben →
friss

Süteménylicit indult a totálkárosra tört mentőorvosi autó pótlására

írta   /  2013-04-06  /  Hírek, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

segitsuti

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány totálkárosra összetört mentőorvosi autójának pótlásához vagy átalakításához járulhatnak hozzá egy süteménylicit résztvevői április 5. és 8. között.     Az érdeklődők 30 gasztroblogger közel harminc különböző édességére licitálhatnak péntektől a segitsuti.hu oldalon. A magánszemélyek 25 különböző édességre, egyebek mellett gyümölcskenyérre, mandulás-mascarponés kávétortára és mákos-narancsos pitetortára tehetnek ajánlatot, egy tepsi édesség kikiáltási ára 1000 […]

bővebben →
friss

Jótékonysági úszás fogyatékosoknak és egészségeseknek

írta   /  2013-04-02  /  Kalendárium, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

uszaskep

Fogyatékkal élők és egészségesek mérhetik össze sportteljesítményüket április 7-én a Mozdulj! Közhasznú Egyesületjótékonysági úszógáláján a budapesti Testnevelési Egyetemen.

bővebben →
friss

Jótékonysági koncert egy beteg gyerek javára a Fonóban

írta   /  2013-03-26  /  Baba-mama sarok, Kalendárium, Mentés, elsősegély, katasztrófa, adománygyűjtés  /  nincs hozzászólás

fono

Jótékonysági koncertet rendeznek április 6-án 14 órától a Fonó Budai Zeneházban egy daganatos kisfiú gyógyulásának elősegítésére.     A koncerten fellép mások mellett Bársony Bálint, Somló Tamás, Vastag Tamás, Tóth Vera, a Nemadomfel Együttes, valamint a kisfiú osztálytársai, iskolatársai. Az esemény fővédnöke Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere, aki a rendezvényen beszáll basszusgitározni a Nemadomfel Együttes Soha nem adjuk […]

bővebben →