Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

Bicikliseket is várnak a mellrák ellenes sétára október 13-án

írta   /   2013-10-07  /   nincs hozzászólás

 A bicikliseket is várják október 13-án a mellrák ellenes sétára Budapesten, a résztvevők a Lánchídon át teszik meg a két kilométeres távot.

mellrakellenesseta2

A résztvevők a Magyar Telekom Székház elől indulnak, majd a Lánchídon áthaladva érkeznek meg a Vörösmarty térre. Itt tanácsadások és zenés műsor várja a közönséget: fellép mások mellett Odett, Király Martina és Szűcs Gabi – közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég.
Magyarországon az Egészség Hídja Összefogás Egyesület 2002 óta minden évben megrendezi az immár hagyománnyá vált hídsétát azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a mellrák veszélyeire és a szűrés fontosságára.
Az idei kampány az összefogás személyesebb vetületét is középpontba helyezi, hiszen a megelőzésben és a gyógyulás időszakában is komoly szerepe van a hozzátartozók és barátok gondoskodásának. Míg korábban főleg a veszélyeztetett korosztály vett részt a sétán, idén a családtagokat, partnereket is várják a szervezők.
A kampány fővédnöke Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkára.

hirdetés

az oldal QR-kódja

Bicikliseket is várnak a mellrák ellenes sétára október 13-án QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →