Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Egészségbolygó  >  jelenlegi cikk

A gyurgyalagot bemutató rajzpályázat indul gyerekeknek

írta   /   2013-05-13  /   nincs hozzászólás

Az MME rajzpályázatot hirdet „2013 a gyurgyalag védelmének éve” és a „Tavaszi madárles” kapcsán, „A gyurgyalag csodálatos élete” címmel. Pályázni gyurgyalagot ábrázoló rajzzal lehet, amely a madár életének valamely pillanatát mutatja be. Pályázati kategóriák: óvodás, alsó- és felső tagozat. Nevezési határidő: 2013. július 2.  

Hogyan lehet pályázni? •    kézzel készített eredeti rajzokat (pl. ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték) fogadunk el papíron •    gyermekenként 1 db pályázatot fogadunk el és csak egyénileg lehet pályázni •    mérete A4-es legyen, a rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe •    a pályamű postázásával úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon való megjelenéséhez •    óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik részünkre, a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora (kategória) és a szülő elérhetősége. A rajzokat nem tudjuk visszapostázni. •    A gyurgyalag életének valamely pillanata lehet  a tollászkodás, vadászat, fiókaetetés, költőüreg ásás, fürdés, udvarlás vagy bármely más pillanat amelyik számodra szimpatikus. Életéről sokat megtudhatsz a http://www.mme.hu és a http://www.springalive.net oldalakon.

Gyurgyalag (Fotó: Lóki Csaba)
Feltűnő színezetű madarunk a gyurgyalag (Fotók: Lóki Csaba)

Hova küldjem a rajzomat? Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) 1536 Budapest, Pf. 283 A borítékra írd rá: „A gyurgyalag csodálatos élete”

Ki nyer? Minden kategóriában a 10 legszebb, legötletesebb pályamunkát díjazzuk.

Díjak:
Minden kategóriában a 6.-10. helyezetteket egy-egy gyurgyalagos kitűzővel ajándékozzuk meg.
Minden kategóriában a 4. és 5. helyezettek egy-egy természetismereti könyvet és gyurgyalagos kitűzőt kapnak ajándékba.
Felső tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka 2-2 darab természetismereti könyv és egy-egy darab gyurgyalagos kitűző.
Óvodásoknál és alsó tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka egy-egy plüssmadár (igazi hanggal), egy-egy természetismereti könyv és egy-egy gyurgyalagos kitűző.
A nyerteseket e-mailen vagy telefonon és a http://www.mme.hu oldalon tájékoztatjuk.
Az eredményhirdetésre 2013. július 12-én kerül sor.

hirdetés

az oldal QR-kódja

A gyurgyalagot bemutató rajzpályázat indul gyerekeknek QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →