Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

36 fokos lázban – Konferencia mindenkinek testről és lélekről

írta   /   2013-02-11  /   nincs hozzászólás

A KAPSZLI (a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakos hallgatóinak köre) és a L’élek Egyesület 2013-ban is megrendezi az ingyenes Szakmai Napokat. Ezúttal a TEST témáját járják körül – különböző, pszichológiai szempontból jelentős pontokból kiindulva.

A rendezvényen szeretnék bemutatni: – hogy miért olyan fontos napjainkban a test – így szó lesz a test szociálpszichológiájáról, a posztmodernben betöltött jelentőségéről; – a testnek az emberi életszakaszokban hordozott szerepéről – menstruáció, öregedés, szülés, születés, halál – holttestek, – életünk olyan hétköznapi területeiről, ahol kiemelt szerepet kap a test – pl. divat, sport, a nemek közti különbség; – és a testek „jelentés teli megváltozásáról” vagy „veszélyes működéséről” – például néhány pszichoszomatikus megbetegedés, testképzavarok

Vendégeink lesznek: Bagdy Emőke, Tari Annamária, Almási Kitti, Erdélyi Ildikó, Kriston Andrea, Csabai Márta, Buda László, Gerevich József, Boross Ottília, Bereczkei Tamás, Varga Katalin, Orosz Katalin és még sokan mások!

A rendezvény időpontja: 2013. március 1-2-3-án (péntek-szombat-vasárnap)

Helyszíne:  Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetében, melynek címe: 1037 Budapest, Bécsi út 324.

Forrás: http://www.facebook.com/kapszli

hirdetés

az oldal QR-kódja

36 fokos lázban – Konferencia mindenkinek testről és lélekről QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →