Loading...
Ön Itt van:  Home  >  Kalendárium  >  jelenlegi cikk

150 természetvédelmi kisfilm, ismeretterjesztő játékok és fenntartható dizájnvásár a Green-Go Filmfesztiválon szombaton

írta   /   2013-10-11  /   nincs hozzászólás

Több mint 30 ország csaknem 150 természetvédelmi témájú kisfilmjével, többszörösen díjazott egészestés környezetvédelmi produkcióval, tartalmas beszélgetésekkel és ismeretterjesztő játékokkal, valamint fenntartható dizájnvásárral várja szombaton a Green-Go Filmfesztivál és családi nap a közönséget a fővárosi Central Passage-on.greentogo

    A szervezők célja, hogy a fesztiválon bemutatott filmekkel és a különböző programokkal ráirányítsák a figyelmet az egészséges ivóvíz fontosságára, a hulladék okozta problémákra és a környezetvédelemre.
A fenntartható vízgazdálkodást, hulladékkezelést, a biológiai sokszínűség megőrzését feldolgozó magyar és külföldi filmek mellett több száz alkotó kisfilmjét is vetítik. A program szorosan kapcsolódik a héten lezajlott Budapesti Víz Világtalálkozóhoz, hiszen az éltető víz a fesztivál egyik kiemelt témája.
A környezettudatosság iránt érdeklődők nyílt fórumon szakértőkkel vitathatják meg a természetvédelem aktuális kihívásait és a jövőt meghatározó lehetőségeket.
A családi napon lesz fair trade piac, a biológiai sokféleségről szóló kvízek és totók, memóriajátékok, hulladékból készített termékek kiállítása és alkotóműhelye, cigarettacsikkekből készült termékek bemutatója is.

hirdetés

az oldal QR-kódja

150 természetvédelmi kisfilm, ismeretterjesztő játékok és fenntartható dizájnvásár a Green-Go Filmfesztiválon szombaton QR kódja
    Kinyomtatom       Elküldöm

Ezt már olvasta?

earth

Föld Napja 2014

bővebben →